Panier

0 article(s) dans votre panier

     
Désolé, cette page n'est pas disponible dans votre langue.
Le texte ci-dessous est en Néerlandais.

Klantenservice

Leveringsdagen

U kan steeds zelf een dag kiezen wanneer u het liefst heeft dat uw bestelling geleverd wordt. We proberen steeds deze aangeduide datum te respecteren. De mogelijke datums waaruit u kan kiezen zijn steeds afhankelijk van de regio waar u woont. Afhankelijk van deze regio kunnen wij op verschillende dagen door de week bij u langskomen.

Bij een levering met montage door Flexico kan het mogelijk zijn dat de gekozen datum gewijzigd wordt. Omwille van een beperkt aantal gespecialiseerde montageploegen kunnen er dagelijks slechts een beperkt aantal montages uitgevoerd worden. Bij de montage van grotere houten speeltoestellen of krachttoestellen kan er soms zelfs maar 1 montage plaatsvinden per dag, of zijn er 2 dagen nodig voor de montage.

Op de dag van de levering zal de chauffeur u telefonisch contacteren van zodra hij onderweg is van de vorige klant. Dit is meestal zo'n 30 minuten op voorhand. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven wachten en kan u tussendoor nog gerust van huis.

Wanneer uw bestelling wordt verstuurd met Bpost zal de postbode uw bestelling langsbrengen. Bent u op dat ogenblik niet thuis dan zal de postbode een afwezigheidsbericht achterlaten in uw brievenbus. Hiermee kan u uw bestelling zelf (of een andere persoon) afhalen in het postkantoor of u kan vragen om een tweede keer langs te komen met uw bestelling.

Op de Waddeneilanden is er geen levering voorzien.

Verzending en bezorging

En stock Stock limité Sur commande